Home ยป Welke en hoeveel handbagage mag mee bij Easyjet?

Welke en hoeveel handbagage mag mee bij Easyjet?

easyjet vliegtuig

Natuurlijk mag je op een Easyjet-vlucht handbagage meenemen. Wat is echter de maximale grootte en het maximale gewicht van je tas of rugzak? Wat mag wel en niet in je handbagage? Het bagagebeleid van Easyjet kan nogal streng zijn, hou je daarom goed aan de regels.

Hoeveelheid tassen aan boord bij Easyjet?

Bij Easyjet mag je persoon een klein stuk handbagage meenemen aan boord. Wel moet dit stuk handbagage onder je stoel kunnen worden geplaatst. Soms mag je naast een klein stuk handbagage ook een groot stuk handbagage meenemen. Dit kan enkel en alleen als je een Extra legroom-stoel hebt geboekt of een Up Front stoel hebt geboekt. Ook kan dit als je een kaarthouder van Easyjet Plus bent of wanneer je een Flexi Ticket hebt geboekt.

Handbagage bij Easyjet, hoe groot en zwaar mag het zijn?

Bij Easyjet geldt voor jouw handbagage geen gewichtslimiet, dat is natuurlijk erg fijn. Wel is het van belang dat jouw trolley zonder hulp van de bemanning in de bagagevakken boven je stoel kan worden getild. Daarnaast is het een eis dat jouw klein stuk handbagage niet groter is dan 45x36x20 cm, zoals eerder vermeld moet deze onder je stoel kunnen worden geplaatst. Voor je groot stuk handbagage geldt een afmeting van 56x45x25cm en deze moet dus in de bagagevakken boven je stoel passen.

Rolkoffertje.nl - © 2024