Home » Jouw koffer effectief inpakken? Gebruik een organizer!

Jouw koffer effectief inpakken? Gebruik een organizer!

koffer organiseren

Op vakantie gaan is natuurlijk iets wat leuk moet zijn, maar het inpakken van je koffer kan altijd een lastig en tijdrovend karwei zijn. Ook het inpakken van je koffer moet snel en makkelijk kunnen. Door gebruik te maken van een organizer gaat het in ieder geval een stuk makkelijk en sneller en wij vertellen je graag hoe. 

Wat is een kofferorganizer?

Op vakantie gaan is natuurlijk iets wat leuk hoort te zijn en dan moet jij je natuurlijk niet druk gaan maken over het inpakken van je koffer. Een koffer organizer of ook wel packing cubes genoemd, zorgt ervoor dat het inpakken leuk wordt en een stuk makkelijker. Een koffer organizer zorgt ervoor dat jij je koffer goed en georganiseerd in kan delen. Door een packing cubes te kopen koop je losse tassen die perfect in je koffer passen. Wanneer je dan op vakantie bent hoef jij niet je hele koffer uit te pakken, maar kan jij gewoon het tasje pakken waar alle spullen inzitten. Ook scheelt het ook nog eens heel veel ruimte in je koffer.

Heel veel verschillende organizers

Er zijn ontzettend veel verschillende packing cubes die allemaal weer geschikt zijn voor een bepaalde koffer. Wanneer je een koffer organizer gaat kopen is het dus altijd belangrijk om te gaan kijken of de organizers in je koffer passen. Als dit namelijk niet het geval is, bespaard het alsnog geen ruimte en dat is natuurlijk wel de bedoeling. Er zijn dus ontzettend veel verschillende merken die koffers maken en ook hun eigen packing cubes aanbieden.

De voordelen van een kofferindeler

Misschien denk je dat een koffer organizer niet altijd veel zin heeft bij het inpakken van je koffer. Een koffer inpakken kan veel stress met zich meebrengen en de organizer zou dit direct bij je wegnemen. Maar wat zijn nou precies de voordelen van een koffer organizer?

  1. Het eerste voordeel van een koffer organizer is natuurlijk dat je alle spullen goed kan verdelen. Er zijn ontzettend veel verschillende organizers die ervoor zorgen dat jouw spullen mooi verdeeld zijn op vakantie. Je kent het namelijk vast wel dat jij op zoek bent naar die ene broek en jij je hele koffer overhoop moet halen. Wanneer je gebruik maakt van een organizer weet je in ieder geval zeker dat je dit probleem niet hebt. Je pakt gewoon het juiste tasje uit de koffer en daar pak jij de kleding uit die je nodig hebt. 
  2. Het tweede voordeel van packing cubes is toch wel dat het echt ruimte bespaard. Wanneer je het namelijk in gaat pakken in een koffer organizer kan jouw kleding compacter ingepakt worden. Dat wil dus zeggen dat jij meer bagage mee kan namen. 
  3. Het derde voordeel van een koffer organizer is toch wel dat jij je kleding schoon houdt en kreukels voorkomt. Wanneer jij je kleding oprolt en deze in de organizers plaatst, zal je merken dat je een stuk minder kreukels in je kleren hebt.
  4. Het vijfde voordeel van de packing cubes is dat ze makkelijk gebruikt kunnen worden voor andere doeleinden. Je kan de tas namelijk gebruiken voor andere spullen om bijvoorbeeld je make-up in te bewaren of elektrische apparaten. Wanneer je een grote tas erin hebt zitten, kan je dit ook gaan gebruiken voor je vieze was. 
  5. Het zesde voordeel is dat het je kleding beschermd voor potjes die opengaan. Je hebt het vast al wel eens meegemaakt dat een shampoofles open is gegaan in je koffer. Dat is natuurlijk ontzettend vervelend als je aankomt op je bestemming. Dat is natuurlijk het eerste wat je wilt voorkomen en met de koffer organizer voorkom je deze problemen juist. 

Pak je koffer efficiënt in

Wanneer je gebruik gaat maken van een koffer organizer weet jij in ieder geval zeker dat jij je koffer goed en efficiënt inpakt. Met de organizer weet je in ieder geval dat je meer spullen mee kan nemen dan je gewend bent en kan je op plaats van bestemming altijd alles makkelijk terugvinden.

Rolkoffertje.nl - © 2024