Home » Welke en hoeveel handbagage mag mee bij Transavia?

Welke en hoeveel handbagage mag mee bij Transavia?

transavia vliegtuig

Ga je binnenkort op vakantie met Transavia? Dan is het natuurlijk handig om te weten welke en hoeveel handig bagage je mee mag nemen bij Transavia.

Bij elke vlucht mag je één handtas per passagier meenemen, zoals een rugzak of een trolley. Ook mag je nog één item meenemen, zoals een compacte handtas of laptoptas. Op de handtassen pagina van Transavia vind je alle voorschriften en richtlijnen. Lees deze goed door, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Zorg er altijd voor dat jouw handbagage niet groter is dan 55x35x25 cm, handbagage van deze afmetingen passen namelijk in de bagagebakken in de cabine van het vliegtuig. Bij Transavia in het vliegtuig is er plek voor 70 stuks handbagage en er geldt, vol is vol. Mocht het vol zijn, dan wordt jouw handbagage in het ruim vervoerd. Wil je er zeker van zijn dan jouw handbagage mee kan aan boord? Kies dan voor het MAX-pakket, dan kan jouw bagage gegarandeerd mee de cabine in.

Accessoires aan boord

Naast een tas of trolley, mag je ook een accessoire mee aan boord nemen. Deze accessoires zoals een kleine handtas of laptoptas mogen niet groter zijn dan 40x30x20 cm en moeten worden geplaatst onder de stoel voor die van jou. Bij elkaar mogen jouw accessoire en handbagage tas of trolley niet meer dan 10 kg wegen.

Rolkoffertje.nl - © 2024