Home ยป Wat kost het sealen van je koffer op Schiphol?

Wat kost het sealen van je koffer op Schiphol?

gesealde koffer op schiphol

Iedere reiziger wil onbezorgd op vakantie kunnen gaan. Dat alles soepel verloopt, zonder gedoe en dat al jouw spullen heel en compleet zin bij aankomst. Hier is een oplossing voor! Je kan er namelijk voor kiezen om jouw koffers te laten sealen. Sealen? Wat is dat? Sealen is het laten wikkelen van jouw koffer in speciale krimpfolie. Deze folie zorgt ervoor dat jouw koffer niet door vreemden kan worden geopend en al jouw spullen dus veilig blijven.

Snel en voordelig

Jouw bagage sealen is een fluitje van een cent. Je hoeft dus niet bang te zijn dat het te lang duur en je je vlucht mist. De klus is al binnen 1 minuut geklaard! De wieltjes en handvatten van jouw koffer worden natuurlijk niet geseald, anders wordt het lastig om nog op tijd bij de gate aan te komen. De koffers kan dus nog steeds worden getild en gerold. Het sealen van jouw koffer kan vaak al vanaf 12 euro, super voordelig dus! Hou er wel rekening mee, dat deze prijs afhankelijk is van de grootte van je koffer. Het sealen van grote koffers is vaak wat duurder.

Het volgen van je koffer

Na het sealen wordt er doorgaans een track en trace sticker op jouw koffer geplakt en krijg je een keycode overhandigd. Met deze code en de sticker kun je je online registreren. Zodra je jouw koffer hebt geregistreerd, is jouw koffer traceerbaar en kan je dus zien waar jouw koffer zich bevindt. Onwijs handig toch!

Rolkoffertje.nl - © 2024