Home » Wat is de beste handbagage koffer?

Wat is de beste handbagage koffer?

handbagage koffer beste

Wil jij weten wat de beste handbagage koffer is? Wij zijn grote fans van handbagage koffers en kunnen je zeker een handje verder helpen met het beantwoorden van deze vraag. Een handbagage is vaak meer dan genoeg voor een stedentrip of een korte zonvakantie. Zoveel kleding heb je écht niet nodig en het is vaak ook nog een stuk voordeliger dan het bijboeken van ruimbagage. Ben jij nou op zoek naar een toffe handbagage koffer, lees dan verder want wij hebben een selectie gemaakt van de beste handbagage koffers van dit jaar.

1. Suit Fabulous Fifties

Iedereen kent het wel, Suit Suit. En dat is voor een reden. De Suit Suit koffers zijn geweldig. Het is natuurlijk fantastisch dat de koffers in allerlei kleuren en maten te verkrijgbaar zijn en ook nog eens van topkwaliteit zijn. De Suit Suit koffers hebben een uniek ontwerp en gaan jarenlang mee. Was je al verkocht, let op de koffer komt door deze kwaliteiten ook met een hoog prijskaartje.

2. NORTVI-handbagage

Norvti is een nieuw koffermerk uit Nederland. Het merk maakt koffers die duurzaam geproduceerd zijn en ook nog eens super hip zijn. Zo is de buitenkant van de koffer gemaakt van gerecycled polycarbonaat en de binnenkant van de koffer van PET-flessen, 100% gerecycled. Nortvi heeft twee koffer modellen beschikbaar. De Essential koffer en de Front Pocket koffer en de naam zegt het al, deze koffer heeft een vak aan de voorkant waar je spullen in op kan bergen. Superhandig!

3. The Soundbox Spinner

Van de glanzende American Tourister Soundbox Spinner kan je je ogen niet lang afhouden. De koffer is een van de beste van het jaar 2021 en staat niet voor niets op ons lijstje. In de koffer past 36 liter hij meet 55 x 40 x 20 centimeter (hxbxd) groot. Een pluspunt, is dat deze koffer in volume verstelbaar is, zodat je zoveel ruimte kunt creëren als je nodig hebt.

Rolkoffertje.nl - © 2024