Lichtgewicht koffer kopen?

Lichtgewicht koffers maken jouw vakantie of stedentrip een heel stuk makkelijker. Een lichtgewicht koffer is namelijk veel comfortabeler te rijden en te tillen. Zeker wanneer je jouw koffer niet helemaal vol hebt met kleding of andere spullen, is een lichtgewicht koffer de ideale oplossing voor jouw reis. Hieronder zullen we antwoord geven op de vraag: “Wat is een lichtgewicht handbagage koffer?”

Wat is een lichtgewicht handbagage koffer?

Lichte koffers zijn zoals de naam het al aanduidt, licht van gewicht. Deze koffers kunnen een zachte buitenkant hebben, maar dit hoeft zeker niet. Harde koffers kunnen namelijk ook licht van gewicht zijn. Het gewicht van harde koffers is de afgelopen jaren een heel stuk afgenomen en daar is hard aan gewerkt. Deze harde koffers zijn vaak gemaakt van Polycarbonaat omdat dit een stevig en hard materiaal is, maar ook lekker licht. Zo kan jij écht uitgerust op reis, zonder je zware koffer nog achter je aan te hoeven slepen.

In allerlei soort en maten te verkrijgen

Wij hebben in ons assortiment vele verschillende soorten lichtgewicht koffers beschikbaar. Zo zijn er koffers in een leuke kleur of met een opvallende print te verkrijgen. Op deze manier is altijd wel een koffer die jij leuk vindt! Ben je op zoek naar een lichtgewicht handbagage koffer, schroom dan niet om een kijkje te nemen naar onze koffer collectie.

Onze collectie koffers